Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Val Industry
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saci Big bag Bags cu folie poliprolilena
25 lei
Brand
Val50
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
VAL INDUSTRY produce ambalaje din tesatura de polipropilena, respectiv saci pp cu valva, containere flexibile tip BIG-BAGS, JUMBO, SLING-BAGS avand capacitati de incarcare de 500-1000-2000 kg, diferite modele si dimensiuni in functie de solicitarile clientilor.

Saci big bags din oferta de mai jos realizati din tesatura caserata din polipropilena, sunt conformi standardelor internationale si sunt prevazuti cu:

* gura de umplere de 350 mm
* gura de evacuare de 350 mm
* patru manere de prindere
Nota:
Preturile si termenele de mai sus, sunt valabile pentru perioada 03 martie - 30 aprilie 2008. Dupa acest termen, in functie de evolutia cursului valutar leu/euro si a altor comenzi primite in perioada aceasta, preturile si termenele pot suferi modificari.

Sacii Big-Bags pot fi prevazuti si cu folie din polietilena pentru pulberi sau produse alimentare.

Cu ajutorul sacilor big bags confectionati in fabrica noastra veti putea stoca si transporta cereale, materiale de constructii, deseuri de mase plastice, alte tipuri de deseuri, granule de polipropilena sau polietilena, piatra (in carierele de piatra), nisip si pietris, sare, zahar, lemn de foc, diferite produse industriale: pulberi metalice si nemetalice, praf de marmura, mozaic, etc.
Sacii big bags pot ridica si sustine de la 500 kg pana la 2 ton
Din Gura in Gura